slide
Lees meer

Leer met het Enneagram gedragspatronen doorbreken

Gemakkelijk en snel kennismaken met jezelf en met anderen.
slide
Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling met gebruik van het Enneagram model

Een feest van herkenning van jezelf, je familie of collega's
slide
Lees meer

Ontdek het Enneagram en haar Enneagramtypen

Doorbreek patronen in jou gedrag en dat van een ander. Inzicht in het Enneagram kan mensen helpen zichzelf en anderen te begrijpen.

Ontdek de 9 Enneagram typen

Enneagram procesmodel

Je kunt op verschillende manieren, gemakkelijk en snel kennismaken met het Enneagram. Tegenwoordig zijn er tal van boeken en testen op internet te vinden om de Enneagram typen te bestuderen. Om je Enneatype te bepalen heb je zelfkennis nodig. Blijf vooral eerlijk naar jezelf.

De beste manier om de Enneagram typen te ontdekken en je eigen type te bepalen is samen met een persoon die hier bedreven is. De kunst om je Enneatype te herkennen ligt niet in het antwoord maar in de vorm waarin het antwoord gegeven wordt.

De meningen over het Enneagram lopen nogal uiteen. Uiteindelijk gaat het er echter om of jij jezelf wilt leren kennen, bewust wilt worden van je gedragspatronen, je blokkades wilt doorbreken en je doel wilt bereiken. Alles draait om het herkennen en erkennen van onbewuste gedragspatronen. Het Enneagram kan voor jou het middel zijn om dit in gang te zetten en snel resultaten te boeken.

 

´Bewustzijn is geen product van inspanning;
bewustzijn is de bloesem van overgave, van ontspanning, van loslaten´ Osho

 Jopie Willekes van Ontcijferd biedt persoonlijke ontwikkeling met gebruik van het Enneagram. Ontdek de 9 Enneagram types

Type 1: De Perfectionist, Type 2: De Helper, Type 3: De Winnaar, Type 4: De Romanticus,
Type 5: De Waarnemer, Type 6: De Loyalist, Type 7: De Avonturier, Type 8: De Baas/Leider, Type 9: De Bemiddelaar

Spring naar toolbar