slide
Lees meer

Leer met het Enneagram gedragspatronen doorbreken

Gemakkelijk en snel kennismaken met jezelf en met anderen.
slide
Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling met gebruik van het Enneagram model

Een feest van herkenning van jezelf, je familie of collega's
slide
Lees meer

Ontdek het Enneagram en haar Enneagramtypen

Doorbreek patronen in jou gedrag en dat van een ander. Inzicht in het Enneagram kan mensen helpen zichzelf en anderen te begrijpen.

Agenda Ontcijferd; Cursus | Presentatie | Workshop | Evenement

mozaiek

Lezing-button-Ontcijferd-Enneagram

 

 

Ontcijferd verzorgt interactieve lezingen in het gehele land. “Een feest van herkenning”.  Voor uitgebreide informatie kunt u bellen GSM 0624753352 of via de mail uitgebreide info aanvragen. info@ontcijferd.nl


Workshop-button-Ontcijferd-Enneagram

Tijdens deze workshops wordt het Enneagram en alle typen toegelicht. Je gaat zelf aan de slag met je type te ontdekken. Met dit inzicht en het Enneagram als basis, kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Na deze Workshop kun je diverse andere Workshops volgen.


Ontdek de workshops:

Het Enneagram en de kernkwaliteiten
In deze workshop ontdek je de verschillende aspecten van het begrip kernkwaliteit van alle Enneatypen. Volgens het kernkwadrant van Ofman hebben we naast een kernkwaliteit ook te maken met de aspecten valkuil, uitdaging en allergie. Dit vinden we terug in het Enneagram. Bovendien kun je uit jouw kernkwaliteiten afleiden waar je conflicten met anderen kunt verwachten.

Gedragspatronen doorbreken met het Enneagram
In deze workshop leer je om alle Enneatypen in jezelf naar boven te halen en te ontwikkelen.

Enneatypen in relaties
Het Enneagram laat zien waar jij staat, waar de anderen staan en hoe zich dat tot elkaar verhoudt. Hoe je om kunt gaan met de verschillende Enneatypen en hoe ze zich kunnen ontplooien.

Het Enneagram en ik
Ontdek je uitdagingen, valkuilen en jouw kernkwaliteiten met het Enneagram. Je ontmoet jezelf en leert je patronen zien en doorbreken.

Enneagramspel
Ontdek op een speelse manier je sterke en je zwakke kanten en leer jezelf kennen. Waarom doe ik wat ik doe? Een ander belangrijk doel is de mensen om je heen beter te leren begrijpen.

Enneagram als procesmodel
Het Enneagram verklaart waarom veranderprocessen zo lastig zijn en laat zien wat we er aan kunnen doen om de verandering tot een succes te maken.


 ‘Accepteren betekent niet ‘neerleggen bij’ maar ‘erkennen van’

Spring naar toolbar