Beleef op een ervaringsgerichte wijze het Enneagram en wordt je-beste-zelf.
Kom jij ook ervaren, ga dan mee op reis en ontmoet jezelf.

Waarom het Enneagram?

 Wat maakt dat ik altijd in dezelfde valkuilen stap en wat maakt het zo lastig om het anders te doen? Waarom irriteert die persoon mij en waarom klikt het juist zo goed met die ander? Wat maakt dat ik toch altijd zo gauw boos word, of juist zo emotioneel? Ik wil het juist anders, maar het lukt me niet. Wat zorgt ervoor dat de één zich terugtrekt en de ander stampij maakt? Waarom kan ik toch niet van mijzelf accepteren en toegeven dat ik mij zo vaak angstig voel? Waarom trekken bepaalde personen zo snel de aandacht terwijl ik juist zo graag even in de aandacht wil? Of juist niet? Waarom cijfer ik mezelf zo vaak weg? In onze zoektocht naar eenheid, komen we erachter dat verschil ons juist zo interessant maakt. We zijn nu eenmaal niet hetzelfde, al verlangen we daar soms wel naar. Hoe prettig zou het zijn om jezelf te accepteren en te zijn wie je bent?

Op deze dag is het Enneagram je kompas en krijg je antwoorden op vragen als:

  • Ken ik mezelf?
  • Waar komt mijn gedrag vandaan en hoe accepteer ik mijzelf?
  • Wat zijn mijn valkuilen en uitdagingen?
  • Hoe kan ik mijn gedragspatronen doorbreken en bepaald gedrag achter mij laten?
  • Hoe kan ik beter met anderen omgaan?
  • Hoe zet ik stress om in ontspanning?
  • Wat helpt mij om het meest productief te groeien en te ontwikkelen?