Ontdek het Enneagram!

Wat heb ik genoten en vele inzichten gekregen door het Enneagram. Het was geweldig. 70 jaar worden is een mooi moment om afscheid te nemen. Bedankt iedereen voor deze mooie inspirerende tijd. Blijf gezond.
_______________________________________________________________________________________

Interactieve lezingen, workshops en Enneadagen, worden aangeboden in heel Nederland.
De presentatie ”Een feest van herkenning”

Door deze presentatie maak je kennis met het Enneagram en alle Enneatypen. Een eye-opener voor iedereen. Boeiend voor jezelf, vrienden, bekenden, clubs, collega’s, teams, docenten, leerlingen, personeels- introductie- teamdagen etc.

Enneadag
Beleef het Enneagram op een ervaringsgerichte wijze en wordt dan de beste versie van jezelf. Ook op locatie mogelijk.

Enneagramteamdag
Lekker met je team aan de gang met het Enneagram. Ontdek je Enneatype en dat van je collega’s. Handvatten worden op een inspirerende manier aangereikt om je te ontplooien en hoe om te gaan met de andere Enneatypen.

Enneagram als procesmodel
Het Enneagram verklaart waarom veranderprocessen zo lastig zijn en laat zien wat we er aan kunnen doen om de verandering tot een succes te maken.


Ontdek de workshops

Enneagram en de Enneatypen
Tijdens deze workshop wordt het Enneagram en alle typen toegelicht. Je gaat zelf aan de slag met je type te ontdekken. Met dit inzicht en het Enneagram als basis, kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Na deze Workshop kun je diverse andere Workshops volgen.

Gedragspatronen doorbreken met het Enneagram
In deze workshop leer je om alle Enneatypen in jezelf naar boven te halen en te ontwikkelen.

Enneatypen in relaties
Het Enneagram laat zien waar jij staat, waar de anderen staan en hoe zich dat tot elkaar verhoudt. Hoe je om kunt gaan met de verschillende Enneatypen en hoe ze zich kunnen ontplooien.

Het Enneagram en ik
Ontdek je uitdagingen, valkuilen en jouw kernkwaliteiten met het Enneagram. Je ontmoet jezelf en leert je patronen zien en doorbreken.

Enneagramspel
Ontdek op een speelse manier je sterke en je zwakke kanten en leer jezelf kennen. Waarom doe ik wat ik doe? Een ander belangrijk doel is de mensen om je heen beter te leren begrijpen.

Enneagramwandeling of fietstocht
Tijdens een wandeling of fietstocht samen met jou is het Enneagram de gespreksstof. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vragen en te genieten van de omgeving.

Het Enneagram en de kernkwaliteiten
In deze workshop ontdek je de verschillende aspecten van het begrip kernkwaliteit van alle Enneatypen. Volgens het kernkwadrant van Ofman hebben we naast een kernkwaliteit ook te maken met de aspecten valkuil, uitdaging en allergie. Dit vinden we terug in het Enneagram. Bovendien kun je uit jouw kernkwaliteiten afleiden waar je conflicten met anderen kunt verwachten.